Diables d’en Pere Botero

Diables d’en Pere botero : el llibre : 25 anys

Pere_boteroAquest llibre sorgeix de la voluntat de fer conèixer la història del moviment social i civil i deixar testimoni escrit i gràfic dels viny-i-cinc anys dels Diables d’en Pere Botero.

El llibre està ple de grans històries i fotografies que plasmen les vivències d’aquesta associació cultural, tal i com mostren les paraules de Xevi Vilardell (President de l’associació cultural Diables d’en Pere Botero).

Tots junts o per separat, n’hem fet de molt grosses -de petites també-, i aquesta diversitat d’històries, de persones i de personatges ha fet que la colla tingui una saca plena d’anècdotes per explicar. Batalletes, molt particulars o molt compartides, que no només són part de la història de la colla sino que són gairebé imprescindibles per entendre-la.

En Quel Plana també fa la seva aportació en el llibre, tot fent referència a les presentacions d’en Xevi Vilardell i d’en Ferran Burch:

Vaia meeeeeerda de presentació que han fet aquests dos! Com tenen els sants collons d’anar dient que els Diables d’en Pere Botero són el que són gràcies a ells?. Però, és clar, als avis ningú no se’ns té per a res… només fem nosa… ningú no ens escolta… com que no tenim feisbuc (ni ganes) i no sabem programar una esmactiví es pensen que som tontus… Abans, amb la fent gran, hi havia un respecte, una educació i una cosa…

 

Més informació:

  • Els 25 anys dels Diables d’en Pere Botero recollits en un llibre. Gironanoticies.com, 18/04/2014 (article)
  • Diables d’en Pere Botero. 17190 UniverSalt, 10/10/2013 (entrevista)
Aquesta entrada s'ha publicat en 2014 i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari