Les Veus de Salt

Les Veus de Salt : 30è aniversari de la independència de Salt

Les Veus de Salt és un recull de cartes entre diferents ciutadans de Salt acompanyades de fotografies de la Vila. En aquestes els residents de Salt narren les diferents impressions que van tenir quan van arribar al municipi i què representa per ells.

La compilació agrupa la correspondència entre Alhagie Nyaballi i Guillem Terribas, Deivy Alexander i Albert Rossich, Elisabete Martins i Vicenç Pagès, Giulia Bozza i Imma Monsó, Joaquim Riera i Joan Daniel Bezsenoff, Josefa Prior i Teresa Roig, Laura Sobieraj i Vicenç Villatoro, Maryse Guerton i Montse Manén, Miquel Berga i Katarzyna Teresa Monczka, i Ramona Marioara Sautiut i Jaume Cabré.

Les fotos, en blanc i negre, il·lustren les cartes. Martí Artalejo, Pere Quero, Enric Penalba, Carme Carbó, Jep Plana, Jofre Ferrer, Àngel Vilà, Javi Cabrera, Eddy Kelele i Josep M. Oliveras en són els artífexs.

Jaume Torramadé i Ribas, Alcalde de Salt, fa la següent presentació de Les Veus de Salt

Dins els acte del trentè aniversari de la independència de Salt no hi podien faltar les veus de Salt, les veus d’aquelles persones que en un moment o altre han arribat, a vegades per quedar-s’hi, d’altres no, al nostre poble. I és així com s’ha teixit aquesta correspondència epistolar, amablement il·lustrada per aquells que s’expressen a través de l’objectiu d’una càmera fotogràfica, que tan bé ha copsat la nostra realitat com a ciutadans i com a poble

És aquest projecte que vol posar l’accent en el fet que és possible que llengües i persones d’orígens tan diversos conflueixin en una mateixa comunitat i es reconeguin a través de la llengua catalana.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en 2014 i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari