Gegants a la cuina : 26 receptes del món a la nostra escola / Paula Juncà, Èlia Llinàs i Anna Mas
Gegants a la cuina és un llibre promogut per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola El Gegant del Rec de Salt i està format per un conjunt de receptes de diversos orígens.
Aquest receptari és fruit de la germanor sorgida en la festa que s’organitza cada primavera a l’escola on cadascú aporta un plat de la seva cultura d’origen i l’ofereix a la resta de famílies.
Amb “Gegants a la cuina! 26 receptes del món a la nostra escola” volem expressar que la vidersitat de cultures que conflueixen a la nostra escola ens enriqueix a tots: infants i famílies; ens fa més savis, oberts i dialogants; i ens ajuda a trencar recels i estereotips. Sabem que els nostres fills viuran en un Salt més just, perquè estan creixent en un espai divers, i això els farà persones preparades per valorar a tothom en igualtat.
Aquesta diversitat queda ben exemplificada amb els orígens geogràfics de les receptes: Veneçuela, Colòmbia, Cuba, País Basc, Hondures, Gàmbia, Marroc, Catalunya. Rússia, Marroc, Argentina, Nigèria, Dinamarca, Filipines…
Més informació: