Què fem per dinar?

Què fem per dinar? / Col·legi Pompeu Fabra

Què fem per dinar?Aquest receptari està compost per 45 receptes però no són receptes qualsevol. Aquestes provenen de les cases de 15 alumnes del col·legi Pompeu Fabra de Salt de 2n d’ESO del curs 2013-2014. El llibre de cuina inclou unes fotos de gran qualitat i un pròleg d’en Gonçal Herrero (director de l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Girona) que presenta el receptari de la següent manera:

 

“[…] És una iniciativa d’alumnes de 2n d’ESO que han estat capaços de posar-se d’acord, organitzar-se, treballar en equip, implicar les famílies i aconseguir un recull de receptes que les diferents famílies elaboren a les seves llars. Tots els alumnes veuran reflectit al llibre plats que habitualment mengen a casa seva. Vull aclarir que en aquest recull de receptes hi trobarem diferents orígens, diferents estils, diferents graus de complexitat i diferents categories,però totes amb un tret comú: un dels ingredients principals és la il·lusió que un grup de joves de 13 i 14 anys ha posat juntament amb la complicitat d’un grup de mares i pares.”

Més informació:

  • Torramadé, Jaume. Què fem per dinar? (Blog)
Aquesta entrada s'ha publicat en 2014, Uncategorized i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s