L’atles viatger

atles_viatgerL’atles viatger (Cliqueu sobre la imatge per accedir al llibre)

Pla educatiu d’entorn de Salt. Juny, 2011

Text d’Anna Manso i dels alumnes de quart de: Escola El Gegant del Rec, Escola El Pla de Salt, Escola El Veïnat, Escola La Farga, Col·legi Mare de Déu del Roser, Escola Mas Masó, Col·legi Pompeu Fabra, Escola Silvestre Santaló, Col·legi Vilagran.

Il·lustracions: Sara Tornos i els autors del text, amb la col·laboració de Quim Corominas. Introducció: Sessi Sitjà. Pròleg: Anna Manso. Correcció dels textos: Dolors Matilló.

Col·laboren: Ajuntament i Biblioteca Pública Iu Bohigas de Salt, Diputació de Girona, Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i Serveis Educatius del Gironès.

Hi ha atles de llocs estranys on surten mars perillosos i boscos misteriosos. Si hi hagués un atles de gent fantàstica, la pàgina principal seria per a la mainada de les classes de 4t d’educació primària del curs 2010-2011 de totes les escoles de Salt.

En aquesta pàgina s’explicaria per quina porta s’hi pot arribar: per la de la imaginació. Quina fórmula màgica cal dir per obrir-la: entretots-totsjunts. Quines amigues noves han fet aquest curs: la Rita fredolica i l’Anna Manso. I també explicaria que entretots-totsjunts i la seva nova amiga Anna, capítol per capítol, han escrit la història més bonica del món, aquesta que ara teniu a les mans. […]

<< més informació i accés al llibre en format pdf >>

Aquesta entrada s'ha publicat en 2011 i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.